Bet365

Bet365 – Jedna od najboljih kladionica u poslu. To je sportska kladionica koju će koristiti svaki kladioničar koji drži do sebe.

Prednosti kladionice Bet365

  • Ultra-brzo plaćanje
  • Prijenosi
  • Sjajna platforma
  • Za klađenje uživo
  • Mobilno klađenje
  • Mogućnost isplate prije kraja

Njihova nova platforma za klađenje uživo, u kombinaciji s uslugama prijenosa, najbolja je u cijelom poslu, te je doprinos sjajnom kladioničarskom iskustvu. Imajte na umu da nema opcije za gledanje prijenosa preko cijelog ekrana – jedina mogućnost je da raširite prozor, ali ćete pritom izgubiti ponešto na kvaliteti slike.

Možete se prijaviti i putem mobitela koristeći preglednik od telefona i svoje postojeće podatke o računu. Bet365 U hodu nudi jednak broj sportova i događanja, te svoju fantastičnu in-play uslugu, koju možete pretražiti i saznati cijene bez prijave. Usluga je namijenjena za iPhone, iPad i Android.

Funkcioniraju na jednostavnom sustavu jednog novčanika, što znači da imaju isto korisničko ime, lozinku i način plaćanja za klađenja na sport, igru u kasinu, igru ostalih igara, kao što su poker i binu, što značajno olakšava uživanje u igri.

Višestruko klađenje na isti događaj

Još jedan sjajan dodatak je višestruko klađenje. Kao što je poznato, većina kladionica ne dozvoljava višestruko klađenje na isti događaj, ali ovdje možete koristiti tu pogodnost. Primjerice, možete se kladiti na pobjedu Arsenala, a na isti listić dodati i da će Arsenal zabiti više od 2.5 golova, zajedno s bilo kojom drugom okladom. Isto vrijedi i za scorecast opcije, i dr.

Opcija isplata

Opcija isplata vam daje veću kontrolu nad okladama i dopušta Vam da tražite porvat prije isteka samog događaja. Uobičajeno je da jednom nakon što uplatite oklade jedino se možete opustiti i čekati ishod. To nije slučaj s gumbom za isplatu, jer sada imate mogućnost nadgledati svoje oklade i zatražiti isplatu kada god želite.

Iznos će ovisi o tome kako napreduje oklada koju ste odabrali, pa može biti i veći i manji od Vašeg početnog uloga. To Vam omogućava da i dalje zaradite ako se Vaša oklada razvija dobro, ali i smanjiti potencijalni gubitak ako je manje izgledno da će Vaša oklada biti gubitna.

Klikom na ikonu pokraj gumba za isplatu, možete omogućiti klizač isplate, koji Vam omogućava da zatražite samo dio od moguće isplate. Potencijalni ostatak i preostali ulog se i dalje vide na gumbu za isplatu gdje možete odabrati za koji dio oklade želite isplatu i potvrditi svoj izbor.

Zaključak o sportskom klađenju na Bet365

Pozorno smo tražili makar i jedan manji nedostatak koji bi mogli istaknuti u ovom Bet365 prikazu i jedina slaba točka koju smo pronašli da ponekad u nekim košarkaškim ligama imaju nešto veće hendikepe na pobjede.

Prednosti u odnosu na druge kladionice ima mnogo. Visoki ulozi, velika ponuda, sjajni azijski hendikepi, izvrsni prijenosi i platforma za klađenje uživo, tečajevi na jednaki meč su 1.90 – 1.90, nema naknade za uplate i isplate, te je dostupno mobilno klađenje.

Bet365 Bonus kod sustav je još jedna prednost. Bez obzira odakle ste, sigurno ćete lako ostvariti pravo na svoj bonus.

Kada se sve rezimira, teško je pronaći negativnu stranu usluga koje pruža bet 365.

Izgled stranice

Stranica je napravljena vrlo profesionalno. Izgleda sjajno, a dovoljno je jednostavna sa sustavom jednog novčanika koji olakšava njenu upotrebu.

Marka Bonus Rezultate Posjetiti
Bet365
Up to €25 in BC
5.0 / 5
Posjetite sada
Samo novi korisnici. Minu depozit od € 5 i 1x podmireni ulog za puštanje Bet kladiti. Primjenjuju se minimalni iznosi koeficijenta, oklada i izuzimanja. Povratak isključuje ulog u kladiti se. Vremenske granice i T & C primjenjuju se.*

Hvala na čitanju ovog prikaza za kladionicu Bet365. Nadamo se da ste informirani.

Stjepan Kovac | 20.08.2018