Betfair

Prikaz kladionice Betfair

Naš prikaz uspoređuje Betfair sa svim drugim kladionicama za jedinstvene ponude koje postoje i pokriva jedinstvenu ponudu koju Betfair ima za svoje kladitelje. Betfair je najbolja i najveća na svijetu, pa ako tražite podršku ili jedinstvene oklade, onda je ovo pravo mjesto za Vas.

Svi novi kladitelji na Betfair mogu se kladiti za €10 i dobiti i €100 za dolazak, ali ih morate iskoristiti na sportsko klađenje, a ne za jedinstvene oklade. I dalje je ponuda sjajna jer se ipak radi o bonusu od 100%.

Pozitivne strane kladionice Betfair

 • €100 BESPLATNI bonus za klađenje
 • besplatna Betfair mobilna aplikacija
 • normalne i jedinstvene oklade
 • besplatni prijenosi
 • registrirana u Ujedinjenom Kraljevstvu i Gibraltaru

Potpuni prikaz

Naš prikaz kladionice Betfair pokriva različite ponude, pa ako postoji nešto što želite brže saznati, isprobajte jedan od linkova za brzi skok ispod. Odvesti će Vas na željeno područje prikaza.

Informacija o licenci

betfair website homepage

Betfair je najveća online kladionica na svijetu za jedinstvene oklade i nalazi se u Gibraltaru, pa su stoga sve aktivnosti stranice regulirane i nadgledane od strane gibraltarskog komisionara za klađenje prema Zakonu o klađenju iz 2005. Uspjeli su dobiti licencu i u Ujedinjenom Kraljevstvu, pa mogu slobodno obavljati svoj posao i tamo. To u principu znači da stranicu nadgledaju dvije respektabilne institucije i da joj se može vjerovati. Uvjeti za dobivanje licence propisuju da Betfair mora:

 • osigurati da maloljetnici ne mogu koristiti njihovu stranicu za klađenje dok nisu dovoljno stari da razumiju rizik koji preuzimaju klađenjem
 • pružati podršku svakome s problemom ovisnosti o klađenju koji je nastao korištenjem njihove stranice

Prikaz oklada

Betfair je jedno od najpoznatijih imena svijetu online klađenja u Velikoj Britaniji, zahvaljujući nekoliko popularnih televizijskih reklama. Oni su najveća i najaktivnija kladionica za jedinstvene oklade na svijetu i imaju sjajnu likvidnost zahvaljujući raznovrsnoj ponudi. Ona uključuje:

Američki nogomet, australski nogomet, bendi, bejzbol, košarku, kuglanje, boks, kriket, biciklizam, pikado, floorball, nogomet, golf, utrke pasa, rukomet, utrke konja, hokej na ledu, MMA, moto-utrke, olimpijske sportove, pelotu, ragbi ligu, ragbi uniju, snooker, tenis, odbojku i zimske sportove. Nude i oklade na puno neobičnije stvari kao što su politika ili televizijske serije.

Uz široku ponudu i veliki broj različitih oklada, nude i vrlo impresivne razrade. Pronaći ćete tečajeve najpopularnijih utakmica, sve do onih najneobičnijih, dok je njihova razina praćenja natjecanja sveobuhvatna. Samo pogled na popis nogometne ponude to dokazuje – u trenutku pisanja imaju međunarodne susrete, zajedno s utakmicama čileanske lige! Ne samo da imaju i uobičajene oklade, već su i svi susreti sveobuhvatno praćeni, s mnoštvom različitih oklada koje naravno nemaju nikakve veze s jedinstvenim okladama.

Naravno, što je neuobičajenija oklada i događaj, to je manja likvidnost. No, to je problem koji se ne događa na velikom broju oklada na Betfairu, kada ga usporedite s najbližim rivalom Bet365, jasno je da su Betfair zaista predvodnici tržišta.

Prikaz klađenja uživo

Sekcija klađenja uživo na Betfairu je jedan on najimpresivnijih sadržaja stranice, jer nudi sve što Vam možete zatrebate i za klađenje i za klađenje uživo i sve je prezentirano na potpunu intuitivan način. Jednostavno možete sa glavne stranice otići na odabir utakmice koja Vas zanima, gdje ćete pronaći kompletnu ponudu na utakmicu s tečajevima koji se mijenjaju dok utakmica traje.

Betfair automatski osvježava oklade svakih nekoliko sekundi, pa ih možete lako pratiti istovremeno dok ljudi predlažu i povlače različite ishode. Oklade se suspendiraju samo na nekoliko trenutaka za vrijeme situacija koje mogu promijeniti ishod susreta. Korištenje klađenja uživo je kladiteljska osnova za mnoge profesionalne online kladitelje, a Betfair jednostavno ima najbolju platformu za zaradu koju možete pronaći u industriji sportskog klađenja.

Prijenosi na Betfairu

Betfair je jedna od samo nekoliko kladionica koje nude uslugu sveobuhvatnog prijenosa za sve članove, a može se pronaći odabirom taba „Video uživo“ na stranici „Sport“. Raspon različitih događanja koja možete pogledati je jednostavno sjajan, s međunarodnim kriketom, velikim brojem konjskih utrka, te nogometnih susretima iz cijelog svijeta koji se ovdje mogu redovito pronaći. Sva predstojeća događanja se nalaze na popisu desno od prozora pa nikada nećete propustiti onaj koji čekate.

Usluga prijenosa na Betfairu je besplatna za sve kladitelje s računom, međutim da biste uživo gledali konjske utrke morate staviti najmanje €2 uloga na trku koju želite pogledati. Svi ostali sportovi se mogu gledati bez da morate igrati na događaj koji želite pogledati.

Trenutne promocije

Betfair nudi promocije kako bi pridobio što više igrača na svoju stranicu, ali broj promocija koje nudi je mnogo manje od većine ostalih online kladionica. Trenutno su dvije promocije aktualne na Betfairu:

€100 besplatno (svi sportovi) – Kada se registrirate na Betfair, dobiti ćete €100 za besplatnu okladu ako svojih prvih €10 stavite na tečaj 2.0 ili veći na sportsko klađenje.

Kombinacije na trke (Utrke konja) – Kombinacije su poznate na ovoj stranici i vrlo su dobri tečajevi, pa bi ljubitelji utrka konja svakako trebali pripaziti na njih.

Betfair €100 besplatna oklada

betfair bonus 30 EUR

Možete pronaći da Betfair trenutno nudi svim novim korisnicima besplatnu okladu do €100 kada otvore novi račun (koji ima uvjet klađenja za €10). Ova ponuda vrijedi samo za oklade na sportsko klađenje, a ne na kladiteljske razmjene.

Vrijeme je da pričamo o negativnim stranama Betfaira. Pokušavaju nagovarati svoje korisnike na sportsko klađenje, dok je jasno da su došli na stranicu radi kladiteljske razmjene. Nije u pitanju neka nedopuštena aktivnost, ali je očito da zarađuju više novaca od sportskog klađenja, pa je to malo podlo od njih.

Kako biste potvrdili svoj bonus, pratite sljedeće korake:

Korak 1 – posjetite Betfair.com klikom na ovaj link (stranica će se otvoriti u novom prozoru)

Korak 2 – Kliknite ili na zeleni gumb ‘Potvrdi sada’ ili jedan od gumbova ‘Priključi se’ na naslovnoj stranici

Korak 3 – Unesite tražene podatke i odaberite korisničko ime i lozinku za svoj račun

Korak 4 – Prijavite se na svoj novi račun i položite €10 ili više koristeći metodu koju god želite

Korak 5 – Stavite €10 na bilo koju okladu s tečajem od 2.0 ili većim i to će Vam omogućiti dodatnih €100 koje možete iskoristiti za sportsko klađenje

Betfair kontakt

E-mail: [email protected]

Korisnička podrška: 0844 871 0000

Telefon: 0844 871 5000

Betfair opći podaci

 • URL: http://betfair.com
 • Ime tvrtke: Sporting Exchange Ltd
 • Adresa:Hammersmith Embankment, Chancellors Road, London, W6 9HP, United Kingdom
 • Online od: 2000
 • Pregled kvota: Europski, Američki, Britanski
 • Licensa: UK Gambling Commission
 • Načini uplate: WireCard, Paysafecard, NETeller, Skrill, Bankovna transakcija, Visa, MasterCard, Debitna kartica, Kreditna kartica
 • Načini isplate:NETeller, Skrill (Moneybookers), Bankovni transfer, Kreditna kartica, Debitna kartica
 • Valuta: EUR, CZK, GBP, USD, CHF, DKK, HKD, HUF, JPY, Ron, THB, SGD, SEK, ZAR, ISK, MYR, MXN, NZD, NOK, PLN, TWD, INR, CHF, CNY- RMB, CAD, ARS, AUD, BRL, BGN
 • Minimalna uplata: €1
 • Live klađenje: Da
 • Prijenos uživo: Da
 • Mobilna aplikacija: Da – Android, iOS, BlackBerry OS
 • Korisni linkovi: Betfair Twitter Betfair jobs

Zaključni prikaz o Betfair kladionici

Pet zvjezdica za ovu kladionicu s jedinstvenom ponudom. Ne može mnogo bolje od ovoga! Svi razlozi upućuju da biste odmah trebali posjetiti Betfair s uzbudljivim bonus kodom i imenom koje je veoma cijenjeno u ovom poslu. Međutim, koliko smo god darežljivi s našim zvjezdicama, treba reći da ima mjesta za napredak na nekim dijelovima (da, volimo da stranice i dalje rade na sebi), te promjenama na nekim profitima ili slaboj likvidnosti na pojedinim okladama. Bez obzira na izvrsnost stranice, treba pripaziti na ove manje poteškoće na, inače, sjajnom okružju za klađenje.

Marka Bonus Rezultate Posjetiti
Betfair
€100
4.2 / 5
Posjetite sada
Stjepan Kovac | 12.03.2018