Izjava o privatnosti

Posjetom i korištenjem naše web stranice, pročitajte o podatke koje prikupimo, pohraniti i koristiti:

1. Koju vrstu podatke prikupljamo?

Korisnici mogu potpisati-gore za KladenjeBet.com newsletter, koji je namijenjen samo za e-mail komunikacije i marketinške svrhe. Upisani članovi našeg newslettera imaju izbor odjaviti u bilo koje vrijeme nakon informacije u newsletter e-pošte. Osim toga, mi prikupljamo informacije za bilo kontakata napravili za nas putem e-maila.

2. O Cookies

Kolačići su vrlo male tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu tvrdi disk od strane web-mjesta ili web poslužitelja. Kolačići pomoći da pohraniti svoje osobne preferencije, također poznato kao customisations, koje ste postavili tijekom navigacije web stranicu. Posjetom naše web stranice primite kolačić. Mi koristimo kolačiće za istraživanje i statističke svrhe, kao što su promet i iz naše web stranice, pružiti Vam s promocije i linkove na temelju vaših interesa, poboljšati naš marketing, proizvode i usluge te otkrivanje lažnih aktivnosti. Imate izbor da onemogućite kolačiće u svojim postavkama preglednika, ali to neće omogućiti potpunu funkcionalnost i uporabu web stranice.

3. O IP adresa

Vaša IP adresa automatski se prijavili na web stranici koju posjetite. IP adrese otkrivaju operacijskog sustava, preglednik, Internet usluga, povezivanje, grad, regiju i državu. Mi prikupljamo podatke o korisnicima IP adresa za statističke svrhe podataka, kako bi se spriječilo prijevare aktivnosti i poboljšati naš marketing, proizvode i usluge.

4. Osobni podaci objavljivanje i dijeljenje

KladenjeBet.com ne trgovati, dijeliti, prijenos ili otkriti bilo kakve osobne podatke o svojim korisnicima. Napominjemo, da zadržavamo pravo otkrivanja informacija o vama za naše pouzdanih trećim stranama i grupe tvrtki, pod uvjetom da te stranke suglasne da čuvaju povjerljive informacije. Mi svibanj također objaviti vaše podatke, ako je potrebno po zakonu, kako bi se u skladu sa svim pravnim procesima. Mi ne pružaju nikakvo jamstvo protiv iskorištavanja svoje podatke na web stranicama trećih osoba povezati to i od KladenjeBet.com

5. Ostali

KladenjeBet.com je marketing, proizvodi i usluge nisu usmjerene na djecu i korisnike koji su ispod 18 godina starosti. Također pogledajte našim uvjetima u disclaimer dijelu naše web stranice. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ovog privatnosti Kontaktirajte nas.

Stjepan Kovac | 15.06.2017